Heidi's Hoeve-eieren

Over de wonderlijke krachten van een ei zijn we nog lang niet uitgepraat. Eieren zijn ware bommen van eiwitten en aminozuren. Daarnaast bevatten ze een hele stoet vitamines, mineralen, antioxidanten en Omega 3-vetzuren.

 

"Heidi verkoopt kakelverse eieren, amper een dag oud."

 

De eieren op de boerderij van Heidi Popelier zijn afkomstig van scharrelkippen en kippen met vrije uitloop. Beide soorten hebben het op de boerderij naar hun zin. Ze hebben een optimale bewegingsvrijheid, leven in een nette omgeving en krijgen 100 % plantaardige voeding, die hen fit en gezond houdt.

 

Heidi verkoopt kakelverse eieren, amper een dag oud. Daardoor zijn ze de eerste dagen iets moeilijker te pellen, maar door het stevige eiwit zijn ze fantastisch om mee te bakken en kan zelfs de slechtste kok ze pocheren – het eiwit vormt meteen een bolletje. Heidi’s eieren kan je bovendien een maand bewaren.

 

Naast eieren van eigen kweek biedt Heidi ook allerlei afgeleide producten aan. Wie de pannenkoeken en advocaatjes nog niet heeft geprobeerd, weet niet wat hij heeft gemist.

Bekijk het fotoalbum