De Seizoenschuur

Toeval bestaat niet: de boerderij van Jeroen en Delfien ligt in Schellebelle in de Eetgoedstraat. Goed eten: het is precies waar de Seizoenschuur voor staat.

 

De groenten die je ’s middags op Lokaalmarkt van de Seizoenschuur koopt, staken ’s ochtends nog in de grond. Ze steken dus nog vol vitamines en je kan ze langer bewaren. Jeroen en Delfien staan bovendien voor een duurzame landbouw. Want een gezonde groente begint bij een gezonde grond. 

 

"De groenten die je ’s middags op Lokaalmarkt van de Seizoenschuur koopt, staken ’s ochtends nog in de grond."

 

Het verhaal van de Seizoenschuur begint in 2012. Jeroen en Delfien zijn allebei opgegroeid in de land- en tuinbouwsector. Op een dag besluiten ze om hun grote droom waar te maken. Stapje voor stapje bouwen ze het bedrijfje uit tot de kloeke boerderij die ze vandaag is. Nog altijd zijn ze blij om de keuzes die ze gemaakt hebben.

 

Elk jaar is het uitkijken naar wanneer de eerste asperges hun kopje uit de aarde steken. Maar doorheen het jaar groeit op de velden van de Seizoenschuur een mooie variëteit aan groenten: van andijvie over tomaat tot zoete aardappelen. 

Bekijk het fotoalbum